Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Amoena

Grudnjaci Amoena nisu samo dizajnirani kako bi bili lijepi, već su izrađeni i sa specifičnim značajkama koje će vam osigurati udobnost i povjerenje.

40-godišnja povijest slušanja žena čine Amoenu stručnjacima za dizajn grudnjaka nakon operacije dojke. Udobne, podesive trake za udobno nošenje grudnjaka, košarice za čvrsto držanje oblika dojki, dizajnirane su kako bi pratile oblik dojke, a šira donja traka pruža dodatnu podršku.

Postoperativni proizvodi Amoena (silikonske dojke, ortopedski grudnjaci) oblikovani su za posebne potrebe žena nakon operacije karcinoma dojke. Podrška tijekom oporavka i udobnost nošenja naših proizvoda presudne su zašto žene diljem svijeta nose Amoenu.

Kao proizvođač silikonskih dojki i ortopedskih grudnjaka tvornica Amoena lider je na svjetskom tržištu od 1975.g. Sve silikonske dojke ručno su dovršene, a svi proizvodi Amoena posjeduju certifikate o kvaliteti. Naši proizvodi prate sve tipove operacija kako bi svakoj ženi mogli pristupiti individualno. Kolekcija Amoena ortopedskih grudnjaka u potpunosti pruža podršku Amoena silikonskim dojkama. Nježna i romantična, udobna podrška, što god da tražite Amoena je sigurna da ima nešto za Vas.

Prikazujemo 1–12 od 32 rezultata

Scroll to Top