Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Gymnic

2023. – Slavimo 60. obljetnicu!

Osnovana 1963., jedna je od prvih proizvodnih tvrtki koja je koristila metodu rotacijskog kalupljenja za izradu netoksičnog vinila. U prvih 20 godina proizvodni proces bio je koncentriran na igračke za bebe. Vodeći proizvodi tih ranih godina bile su Disneyeve lutke proizvedene po licenci tvrtke Walt Disney.

Od sredine 80-ih, posao se etablirao u nekoliko tržišnih sektora: od igračaka do fitnessa, uključujući fizioterapiju i wellness. Naš vlastiti brand, Gymnic – The Way to Move – identificira našu paletu proizvoda na međunarodnom tržištu i predstavlja kvalitetne proizvode dizajnirane da omoguće kretanje i dobrobit ljudima svih dobnih skupina.

Počevši od sredine 80-ih tvrtka je predstavila novu vrstu igračaka, koje smo nazvali „dinamičnim“ jer podrazumijevaju aktivnije sudjelovanje djeteta u odnosu na tradicionalne lutke. To je dovelo do potpune promjene načina razmišljanja u pristupu igračkama. 1984. stvoren je jedan od najpoznatijih proizvoda tvrtke Rody konjić koji skakuće. Ubrzo nakon toga, 1987., Hop Ball se prvi put pojavio na tržištu, a zatim i još jedan bestseler, Over Ball, 1988. godine.

Prikazujemo 1–12 od 44 rezultata

Scroll to Top