Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

HAB

Njega kože s ozoniranim uljima

Tvrtka OZOLABS je prva u svijetu proizvela certificirano organsko ozonirano ulje, a stvorili su i novu generaciju certificiranih organskih proizvoda za njegu kože prikladnih za bilo koju dob i tip kože. Strast za istraživanjem i razvojem vodi ih u prema novim idejama pri čemu koriste više od 95% organskih sastojaka, biljnog podrijetla. Ne testiraju na životinjama i prepuštaju istraživanju i razvoju da vode proces formulacije.

Što je Ozon?

Ozon, molekula koja sadrži 3 atoma kisika, visoko energetske forme normalnog atmosferskog kisika. Na sobnoj temperaturi to je bezbojni plin vrlo specifičnog mirisa. OZOLABS uljima daje neka od svojih svojstava: dubinsko čišćenje, oksigenaciju i regeneraciju. Ozonirana ulja koriste se diljem svijeta kao svestrana terapeutska sredstva koja mogu poboljšati kvalitetu i izgled kože, imaju antioksidacijska i hranjiva svojstva koja proizlaze iz reakcije ozona s nezasićenim oleinskom i linolnom kiselinom sadržanom u biljnim uljima.

Oksidativni stres koji doživljava naša koža može se smanjiti upotrebom ozoniranih ulja i krema, čime se postiže mlađi i zdraviji izgled kože. Ozonirana ulja mogu stimulirati fibroblaste koji proizvode kolagen i elastin, povećavajući elastičnost i poboljšavajući čvrstoću kože. Također poboljšavaju oksigenaciju stanica, potiču regeneraciju kože i aktiviraju antioksidativne procese. Čak će i najosjetljivija koža imati koristi od OZOLABS proizvoda za njegu kože. Koristeći OZOLABS proizvode, primijetit ćete sjajniji i zdraviji izgled vaše kože.

Kako koristiti OZOLABS proizvode?

Predlažemo da operete lice ili tijelo OZOLABS sapunom. Zatim nanesite kremu s ozoniranim uljem. Možete koristiti ulje navečer, a kremu ujutro. Imajte na umu da će vrlo mala količina naših proizvoda biti potrebna za aplikaciju. Počnite s najmanjom mogućom količinom i ponavljajte prema potrebi dok se krema ili ulje ne nanese na odabrano područje.

OZOLABS, volite svoju kožu!

OZOLABS se pridržava smjernica i načela ISO14001, osiguravajući da se njihovi proizvodni sustavi pridržavaju etičkih ekoloških praksi. Minimiziraju i kontroliraju svoj otpad i recikliraju što je više moguće, ponovno upotrebljavajući i reciklirani materijale tijekom proizvodnje.

Prikazuje se svih 4 rezultata

Scroll to Top