Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka – Strataderm

24,00  (180,83 kn) 81,00  (610,29 kn)

Strataderm

 • Za stare i nove ožiljke
 • Ublažuje i izravnava ispupčene ožiljke
 • Ublažuje svrbež i nelagodu kod ožiljaka
 • Smanjuje crvenilo i diskoloraciju
 • Sprječava pojavu abnormalno prevelikih ožiljaka

  PROPISUJE LIJEČNIK        POMAGALO NA TERET HZZO

HZZO šifra: 0000001713016

Obriši
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Oznake , , , , ,
Strataderm – gel nove generacije u terapiji ožiljaka

Strataderm nudi tehnologiju silikonskog gela u rapidno samosušećem i neljepljivom obliku bez ikakvog mirisa. Idealan je za sve nepravilne površine kože/ožiljaka i bilo koju veličinu ožiljaka. Može se koristiti na novim i starim ožiljcima. Strataderm gel ne dovodi do sekundarnih nuspojava poput maceracije, osipa, svrbeža ili infekcije te je pogodan za ljude s osjetljivom kožom i za djecu. Strataderm se ne smatra samo terapijom prvog odabira za ožiljke, već se preporučuje i za uporabu zajedno s drugim opcijama terapije, poput steroidnih injekcija za povećanje ukupne učinkovitosti (rezultata).

Iako do danas ožiljci najčešće ne mogu biti u potpunosti uklonjeni, uz pomno odabran i učinkovit tretman u većini slučajeva nuspojave ožiljaka mogu se smanjiti, a izgled značajno poboljšati. Uz to, vjerojatnost nastanka abnormalnih ožiljaka može se učinkovito smanjiti ako se s liječenjem započne ubrzo nakon zatvaranja rane.

Silikonski gel je jednostavan, siguran i prikladan način za poboljšanje abnormalnih ožiljaka bez potrebe za bolnim invazivnim postupcima. Terapija silikonskim gelom ima glavnu ulogu u liječenja ožiljaka i dokazano je da je sigurna i učinkovita dugi niz godina. Silikonski gel je jedina neinvazivna opcija za koju postoje preporuke bazirane na znanstvenim dokazima vodećih svjetskih stručnjaka kako za liječenje ožiljaka, tako i za prevenciju nastajanja abnormalnih ožiljaka.

Nove formule silikonskog gela nanose se iz tube (kao Strataderm) u tankom sloju na zahvaćenu kožu kako bi sušenjem oblikovali proziran, fleksibilan i plinopropusan sloj silikonskog gela koji pirjanja na kožu. To osigurava konstantan kontakt s cijelom površinom ožiljaka, omogućavajući mu djelovanje 24 sata dnevno.

Nedavna klinička ispitivanja pokazala su da samosušeći silikonski gel, nanesen iz tube, ima jednaku učinkovitost i iste odlične rezultate u liječenju ožiljaka i sprječavanju abnormalnog stvaranja ožiljaka kao i tradicionalno postavljanje silikonskim pločicama. Istodobno, apliciranje gela je puno jednostavnije od postavljanja silikonskih gel pločica, i nema ograničenja u svojoj primjeni.

Strataderm je razvijen pomoću nove silikonske tehnologije koja ne koristi SiO2 (pijesak ili staklo) za pomoć pri sušenju. Vrhunska izdržljivost, ugodan osjećaj nakon apliciranja i vrijeme sušenja samo su neke od prednosti napredne formule Strataderm silikonskog gela.

Upit o proizvodu: Gel za prevenciju i tretiranje keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka - Strataderm

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka
  Scroll to Top