Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Jantarna ogrlica za bebe

14,00 

Pomoć kod izbijanja zubijantarna ogrlica

 • Ručno je rađena u Litvi gdje su pri njenoj izradi imali prvenstveno na umu sigurnost Vašeg djeteta.
 • Dolazi u različitim oblicima i bojama (od najsvjetlije žućkaste do gotovo potpuno tamne).
 • Mogu je nositi djeca i odrasli.
 • U napomenu upišite koji model ogrlice želite (broj označen na slici).

Dostupnost: Na zalihi

SKU: 4583 Kategorije: , Oznake: , , ,

Pomoć kod izbijanja zubi – jantarna ogrlica od baltičkog jantara je prirodna alternativa lijekovima može pomoći pri olakšavanju bolova kod nicanja zubi dojenčadi i male djece.

Prirodna protuupalna i analgetska svojstva jantara mogu djelovati na smirivanje neugodnih simptoma koji prate nicanje zubi: pojačano slinjenje, bol i upala zubnog mesa, razdražljivost, izostanak apetita i sl. Pomoć kod izbijanja zubi. Jantar je vrsta čvrste smole, ručno se oblikuje u manufakturama u Litvi, domovini jantara, te je 100 %-tni čisti jantar s certifikatom porijekla.

Koje su prednosti jantarne ogrlice naspram sintetičkih lijekova?
Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje boli jantarna ogrlica na manje nametljivi način može umiriti vaše djeteta koje ima simptome povezane s nicanjem zubi kao što su nedostatak apetita, želučani problemi, bolovi u uhu, temperatura i prehlada.

Kako djeluje jantarna ogrlica?
Ako se nosi oko vrata i u dodiru s golom kožom, djetetova tjelesna temperatura već od 36,6°C potiče povoljno djelovanje jantara.

Koji su savjeti za pravilno nošenje ogrlice?

 • prije stavljanja ogrlice na Vaše dijete, isperite je mlakom vodom 2 minute i pustite da se osuši na zraku (ne povlačiti ogrlicu brišući ručnikom ili krpom jer postoji mogućnost istezanja konca i stvaranja većeg razmaka među kuglicama jantara)
 • ne koristiti gruba kemijska sredstva na ogrlici (alkohol, aceton, medicinski benzin)
 • pazite da Vaše dijete ne žvače ogrlicu jer ogrlica funkcionira u dodiru s kožom i stoga ju je dovoljno nositi oko vrata
 • treba se koristiti pod nadzorom odraslih osoba kako uslijed kidanja ne bi došlo do gušenja djeteta

Što još treba znati?
Ogrlica se sastoji od niza jantarnih kuglica te je dizajnirana imajući na umu sigurnost Vašeg djeteta. Svaka kuglica zasebno je vezana čvorom stoga ako se i pokida neće se raspasti cijeli niz kuglica (otpast će samo jedna kuglica!!) no ogrlicu je pri nepravilnom korištenju i natezanju moguće potrgati.

Iako nije bilo zabilježenog događaja koji bi rezultirao povredom djeteta zbog nošenja jantarne ogrlice, uvijek postoji mogućnost da je Vaše dijete pokida i proguta oslobođenu kuglicu. Stoga, ukoliko dođe do ovako nemilog događaja, imajte na umu da je jantar NE toksičan prirodni proizvod.

Imajte na umu da je jantar jedinstveni kamen i da je svaki komad ručno izrađen, stoga mogu postojati male razlike u odnosu na slike.

Trebate toplomjer? Pouzdano stabilno mjerenje temperature s beskontaktnim infracrvenim toplomjerom.

Upit o proizvodu: Jantarna ogrlica za bebe

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Najčešće kupljeno zajedno

  Scroll to Top