Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Anatomska obuća

Anatomska obuća označava kategoriju obuće koja se izrađuje po specijalnim pravilima ortopedske tehnike i ima vrlo važnu ulogu u održavanju fiziologije pokreta i općoj dobrobiti za cijeli organizam.

Anatomska obuća je oblikovana tako da rasterećuje koštano-mišićni sustav stopala, gležnjeva, koljena i cijelog kralježničkog stupa. U našem širokom asortimanu medicinske obuće može se pronaći obuća prilagođena muškarcima, ženama i djeci.

Prikazujemo 1–12 od 93 rezultata

Najčešći uzročnici bolova u stopalima su loša i neodgovarajuća obuća, spuštena stopala, previsoka peta. Prečesto, nošenje iznimno ravne obuće također može biti loše za vaše noge, naročito ako patite od ravnih tj.spuštenih stopala.

Ravan potplat, bez anatomskog uloška ne pruža potporu koja je stopalu potrebna, što rezultira bolom u petama i središnjem, mekanom donjem dijelu stopala. Anatomska obuća namijenjena je ljudima različite životne dobi i raznih bolnih stanja stopala, zglobova i cijelog kralježničkog stupa, a naročito osobama čija profesija zahtjeva dugotrajno stajanje.

Scroll to Top