Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Kompresivna terapija

Kompresivna terapija iz naše ponude izrađena je poštujući sve standarde za udobnost i učinkovitost kod problema sa venama. Širok raspon različitih modela osigurava idealan izbor kompresivnih čarapa koje će na brz i jednostavan način riješiti vaš problem s bolnim i proširenim venama.
Kvalitetan materijal, uz odgovarajuću gustoću i odgovarajući mehanički pritisak koji pruža, pretvorit će vaše bolne vene u problem iz prošlosti.
Kompresivnu terapiju prilagodili smo vašim potrebama i životnom stilu – možete se odlučiti za hulahop, dokoljenke, samostojeće modele sa otvorenim prstima, čarape za haltere, ali i kompresivni hulahop za trudnice.
Svi modeli su visoko kvalitetnog tkanja koje savršeno prianja uz nogu, pružajući joj lagano masiranje i toniranje mišića. Dugo sjedenje izaziva različite probleme sa venama koje je nemoguće ignorirati, zbog čega je kvalitetna kompresivna terapija pravi izbor za svakoga tko se suočava s ovim problemima.

            

Prikazujemo 1–12 od 95 rezultata

Venska oboljenja često stvaraju neugodne situacije koje vas sprječavaju da u potpunosti uživate u svom poslu, razonodi ili obiteljskom vremenu. U našoj želji da ublažimo i otklonimo ovaj problem, nastala je učinkovita kompresivna terapija koja se pokazala kao praktično rješenje od velike pomoći, što potvrđuju i brojni zadovoljni korisnici naših proizvoda.

Scroll to Top