Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Preventivne kompresivne čarape

Preventivne kompresivne čarape izrađene su od najkvalitetnijih materijala, koji nogama pružaju vrhunsku udobnost tijekom nošenja. Pogledajte ponudu i odlučite se za dokoljenke, samostojeće čarape, čarape za haltere, hulahop čarape ili hulahop čarape za trudnice.
Preventivne kompresivne čarape odlično prianjaju uz nogu pružajući joj neophodnu “terapiju” uz izrazitu udobnost. Uz našu ponudu boja svatko će naći nešto za sebe. Na vama je samo da se odlučite za vrhunsku kompresivnu terapiju i postojanu kvalitetu kompresivnih čarapa iz naše ponude.
Glavne osobine preventivnih kompresivnih čarapa su odlično prianjanje i udobnost. Druge osobine su transparentnost, mekoća, trajnost i mogućnost izbora cijelog spektra boja, što je bitno jer se pokazalo da ih mnogi nastavljaju nositi i kad tegobe prođu.

Prikazujemo 1–12 od 31 rezultata

Preventivne kompresivne čarape su pravi izbor za Vas ako imate problema sa bolnim i proširenim venama, od kojih pati veliki broj ljudi. Odlučite se za najučinkovitiji način ublažavanja bolova, koji će zadovoljiti i estetske zahtjeve.

Osim što ublažavaju bolove i oticanje u nogama, preventivne kompresivne čarape traju izuzeto dugo, pa je postojanost jedna od njihovih osnovnih odlika. Samo jedne preventivne kompresivne čarape mogu Vam značajno poboljšati kvalitetu života, ukoliko pravilno odaberete i u našoj ponudi pronađete idealan model za sebe.

Scroll to Top