Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Ortopedska pomagala

Ortopedska pomagala najčešće se koriste u medicinske svrhe, kao pomoć ljudima koji moraju povratiti mobilnost različitih dijelova tijela. Mogu se koristiti prije i nakon invazivnih kirurških zahvata, za imobilizaciju nakon prijeloma, kao terapija usljed blažih ozljeda i kroničnih bolesti ili samo kao preventivna mjera.
U suradnji sa renomiranim proizvođačima, u ortopedska pomagala iz naše ponude ubraja se veliki broj ortoza namijenjenih povredama različitih dijelova tijela, steznici, bandaže i pojasevi, hodalice, štake ali i antidekubitalni proizvodi.
Svi naši proizvodi ispunjavaju standarde propisane od strane EU! Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć prilikom odabira ili postavljanja i namještanja ortopedskog pomagala, naš stručni tim će Vam rado pomoći.

Prikazujemo 1–12 od 181 rezultata

Ortopedska pomagala za bolju kvalitetu života

Poslovni princip naše tvrtke je društveno odgovorno poslovanje i zadovoljan klijent, odnosno – pacijent na prvom mjestu. Naš široki medicinski asortiman obuhvaća i ortopedska pomagala, kako bi se približili što većem broju korisnika kojima je prijeko potrebno vraćanje mobilnosti.
Proces privikavanja na ortopedska pomagala je dugotrajan i različit za svakog pacijenta.
Kvalitetno pomagalo, izrađeno od finih materijala predstavlja mnogo lakši način da se pacijent privikne na pomoćnika pri vraćanju mobilnosti, čak i u kućnim uvjetima – što je jedan od najbitnijih faktora za ostvarivanje punog rehabilitacijskog potencijala.

Scroll to Top