Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Ortopedski ulošci

Ortopedski ulošci iz naše ponude odlikuju se vrhunskom kvalitetom i maksimalnom učinkovitošću u borbi protiv najrazličitijih ortopedskih problema kod djece i odraslih. Ortopedski ulošci imaju veliku ulogu u pravilnom podupiranju i rasterećivanju stopala, gležnjeva, koljena, kukova i cijele kralježnice. Izrađeni su prema svjetskim standardima vrhunske kvalitete. Nudimo vam veliki izbor najboljih ortopedskih uložaka za stopala, te u našoj ponudi za svoju obuću uvijek možete odabrati igli karbonske uloške, anatomske uloške, silionske uloške i tople uloške.
Naručite ih i priuštite sebi udoban, zdrav i opuštajući hod tijekom cijelog dana, u svakoj prilici.

Prikazujemo 1–12 od 43 rezultata

Ortopedski ulošci za stopala sjajno su rješenje za ortopedske probleme i bolove u stopalima. Problemi sa stopalima često su dodatno potaknuti neudobnom obućom i nepravilnom cirkulacijom, zbog čega su primarna potreba bolnih stopala.
Naša ponuda uključuje uloške koji vam mogu značajno olakšati svakodnevicu, pružajući stopalu svu neophodnu udobnost tijekom hoda. Značajnu promjenu osjetit ćete već prilikom prvog korištenja.
Kvalitetni ortopedski ulošci su izrađeni od najkvalitetnijeg materijala koji svoju formu i oblik zadržavaju i nakon mnogo nošenja. Prvenstveno su vrlo lagani, tako da ih gotovo i ne osjećate tijekom nošenja, a u isto vrijeme imaju čvrstu formu koja se zadržava u prvobitnom obliku bez obzira na razinu pritiska.

Scroll to Top