Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Silikonski ulošci

Silikonski ulošci iz naše ponude odlikuju se vrhunskom kvalitetom te su se pokazali kao odličan suborac za ublažavanje najrazličitijih udaraca i vibracija. Silikonski ulošci odlični su i za rasterećivanje ligamenata, mišića i tetiva koji su izloženi dugom stajanju, hodanju ili tjelesnom naporu. Pogledajte posebno dizajnirane uloške iz naše ponude. Jedna od najboljih značajki naše ponude je postojana kvaliteta, zajamčena najkvalitetnijim materijalima od kojih su izrađeni. Dugotrajni i postojani pružit će vam isti učinak kao i prvog dana čak i poslije mnogo nošenja.

Prikazujemo 1–12 od 14 rezultata

SIlikonski ulošci značajno doprinose udobnijem hodu, a anatomski modeli iz naše ponude osiguravaju rasterećenje ligamenata, mišića i tetiva koje su često na meti loše i neudobne obuće. Modeli silikonskih uložaka iz naše ponude ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, u što ćete se i sami uvjeriti kada iskusite učinak ovih udobnih silikonskih uložaka.

Olakšajte sebi svakodnevicu korištenjem silikonskih uložaka, koji će hodanje učiniti ugodnim, manje zamornim i udobnijim. Posebno su korisni osobama čije radno mjesto zahtijeva dugotrajno stajanje, kao i svima kojima je napor hodati zbog neadekvatne i neudobne obuće.

Scroll to Top