Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Steznici za ruke i trup

Postoperativni steznici za ruke i trup preporučuje se kao potpora nakon operativnih zahvata. Izrađeni su od prirodnih i prozračnih materijala protkanih pamukom te omogućuju koži disati, a tkanina savršeno prijanja konturama tijela bez neugodnog stiskanja i iritacija.

Kako biste bili sigurni da ste odabrali odgovarajuću veličinu i model, obratite se našem stručnom osoblju koje će Vam pomoći odabrati i isprobati odgovarajuću steznik.

Prikazuje se svih 6 rezultata

Potpora slabim i ozlijeđenim mišićima trupa

Meka, prozračna i elastična tkanina osigurava udobnost pri nošenju, a elastičan oblik se lako prilagođava većini, sa mogućnošću podešavanja veličine prema građi korisnika.

Steznik za trbuh je vrsta steznika za kralježnicu koji pruža potporu slabim, ozlijeđenim mišićima kralježnice, nakon kirurških zahvata ili kao potpora leđima tijekom trudnoće, a naročito nakon poroda.

Pozitivni učinak nošenja postoperativnog steznika, kao i  torako-lumbalnih ortoza,  u mnogome ovisi od odabira odgovarajuće veličine steznika, tako da savjetujemo da prilikom naručivanja pažljivo pratite upute o određivanju veličine.

Scroll to Top