Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ na području Republike Hrvatske

Jastuci

Tempur jastuci dio su naše ponude anatomskih jastuka iz dobro poznate linije Tempur. Anatomski jastuk Tempur osigurava pravilan položaj glave i vrata tijekom sna, pa tako posredno djeluje i na pravilan položaj i zdravlje cijelog kralježničkog stupa. Pružite svom tijelu maksimalnu udobnost i uživajte u zdravom snu uz Tempur jastuk iz našeg asortimana!

Prikazuje se svih 7 rezultata

Za razliku od obične poliuretanske pjene TEMPUR materijal je građen od bilijuna visoko-elastičnih okruglastih otvorenih stanica koje reagiraju na temperaturu ljudskog tijela od 37 stupnjeva C i na težinu tijela prilagodbom koja rezultira oblikovanjem tempur materijala po vašem tijelu.

Od Tempur materijala su napravljeni ergonomski jastuci i madraci koji omogućuju tijelu položaj pri kojem se postiže potpuni odmor kralježnice i zglobova, kao i neometani optok krvi i limfe. Tempur je otporan na alergene, a svi Tempur proizvodi su tretirani da ne zadržavaju grinje i ostale kućanske alergene. Svi proizvodi ne sadrže CFC (chlorofluorocarbon) i formaldehid.

Scroll to Top