Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500,00 kn na području Republike Hrvatske

Jastuci

Tempur jastuci dio su naše ponude anatomskih jastuka iz dobro poznate linije Tempur. Anatomski jastuk Tempur osigurava pravilan položaj glave i vrata tijekom sna, pa tako posredno djeluje i na pravilan položaj i zdravlje cijelog kralježničkog stupa. Pružite svom tijelu maksimalnu udobnost i uživajte u zdravom snu uz Tempur jastuk iz našeg asortimana!

Prikazuje se svih 5 rezultata

Za razliku od obične poliuretanske pjene TEMPUR materijal je građen od bilijuna visoko-elastičnih okruglastih otvorenih stanica koje reagiraju na temperaturu ljudskog tijela od 37 stupnjeva C i na težinu tijela prilagodbom koja rezultira oblikovanjem tempur materijala po vašem tijelu.

Od Tempur materijala su napravljeni ergonomski jastuci i madraci koji omogućuju tijelu položaj pri kojem se postiže potpuni odmor kralježnice i zglobova, kao i neometani optok krvi i limfe. Tempur je otporan na alergene, a svi Tempur proizvodi su tretirani da ne zadržavaju grinje i ostale kućanske alergene. Svi proizvodi ne sadrže CFC (chlorofluorocarbon) i formaldehid.

Scroll to Top